Online Check

Snel herstel met oefeningen voor thuis

**  U krijgt ons advies direct en de vragenlijst zal niet meer dan 2 minuten in beslag nemen.

Welkom bij de Goedkopefysio.nl

Daar zijn we dan. Vandaag de eerste dag online. Wij zijn enorm blij en trots dat we dit product in korte tijd hebben kunnen maken. Vooral in deze tijd van Corona crisis is het erg belangrijk dat je toch blijft bewegen ondanks dat je mogelijk klachten hebt. 

De meeste klachten kun jezelf positief beinvloeden door de juiste oefeningen te doen. Een op een contact met een fysiotherapeut kan op dit moment niet, dus proberen wij een positieve bijdrage te leveren door je de juiste oefeningen te geven. Je hoeft hier nagenoeg niets voor te doen, behalve dan het invullen van onze vragenlijst. 

Aan de hand van de antwoorden krijgen wij een indicatie van je klachten. Schrijf je in en je ontvangt van ons een op maat gemaakt oefenpakket. Speciaal voor jou. Tien dagen lang wordt je door ons per mail begeleidt met heldere en makkelijke oefeningen. De oefeningen worden voorgedaan op video met begeleidende instructie. En dat voor helemaal niets.

De goedkoopste Fysio bent je dus in dit geval zelf. 

Verder zullen wij onze website de komende tijd verder ontwikkelen om iedereen te voorzien van de laatste weetjes, tips en oefeningen.

Houdt ons dus in de gaten.

Team degoedkopefysio.nl

p.s. Hieronder een kleine blik uit onze oefeningen. We hebben meer dan 300 oefeningen zoals deze in ons bestand. 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *